Om van te smelten: Commy uit 'De Mol' deelt wondermooie beelden met haar dochtertje Celebs
Celebs

Om van te smelten: Commy uit 'De Mol' deelt wondermooie beelden met haar dochtertje

Om van te smelten: Commy uit 'De Mol' deelt wondermooie beelden met haar dochtertje

Enkele weken geleden werd Comfort ontmaskerd als de saboteur in 'De Mol'. Daarin vertelde ze ook dat ze een dochtertje heeft van bijna twee jaar. Op Instagram heeft Comfort nu een prachtige foto gedeeld met haar oogappel.

Op zondag 7 mei kwamen we eindelijk te weten wie er al weken de boel aan het saboteren was in 'De Mol'. Zo werd de 32-jarige Comfort door Toos en Lancelot ontmaskerd als de saboteur. Uiteindelijk kon Lancelot de nominatietest ietsje sneller invullen waardoor hij de prijzenpot van 27.320 euro naar huis kon nemen.

Na maandenlang bedriegen en beliegen vond Commy het hoog tijd om wat vakantie te nemen. Zo trok ze samen met haar dochtertje Olli, die eind juli 2 jaar wordt, naar het Canarische eiland Lanzarote. Op Instagram deelde ze nu ook een prachtig vakantiekiekje met haar dochtertje.

Zo schattig

"Batterijtjes terug opgeladen na een deugddoende vakantie!", schrijft ze bij het mooie plaatje. Heel wat van haar volgers zijn ook erg ontroerd door de foto. "Zo schattig!", "Cute" en "Prachtig", lezen we onder meer in de reacties onder het kiekje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws