Nuria uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze opmerkelijke tattoo laat zetten: "Wauw!" Celebs
Celebs

Nuria uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze opmerkelijke tattoo laat zetten: "Wauw!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze opmerkelijke tattoo laat zetten: "Wauw!"

Nuria Gilizintinova, die in 2015 in het huwelijksbootje stapte met Stijn Van Poucke in 'Blind Getrouwd', heeft een opvallende nieuwe tattoo laten zetten. En die nieuwe tattoo lokt ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova stapten zo'n 8 jaar geleden in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Vorig jaar gaf het koppel nog aan dat ze last hadden van de seven year itch. Toch zijn de twee nog altijd gelukkig getrouwd.

Samen zijn ze ook de trotse ouders van twee zoontjes: Victor en Théodore. Op Instagram laat Nuria nu weten dat ze een nieuwe tattoo heeft laten zetten die getekend werd door haar oudste zoontje, Victor. "Een kunstwerk. Kunstenaar: Victor Van Poucke, 5 jaar. Een tekening van mijn oudste zoon voor altijd vereeuwigd op mijn rechterarm in mijn lievelingskleur", schrijft Nuria bij een foto van haar gloednieuwe tattoo.

Origineel

Haar volgers zijn alvast fan van het resultaat. "Zo leuk!", "Oh keitof", "Zo origineel, keileuk!", "Wauw, prachtig" en "Zo mooi", klinkt het onder meer in de reacties. Nuria laat ook nog weten dat ze volgend jaar ook een tattoo van haar andere zoon Théodore zal laten zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws