Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft prachtig nieuws te melden over haar zoontje Victor: "Zó trots!" Celebs
Celebs

Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft prachtig nieuws te melden over haar zoontje Victor: "Zó trots!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft prachtig nieuws te melden over haar zoontje Victor: "Zó trots!"

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn de trotse ouders van zoontjes Victor en Théodore. Op haar Instagrampagina heeft ze nu iets leuks te vertellen over haar oudste zoontje. Haar dag kan alvast niet meer stuk, maar ook haar volgers reageren dolenthousiast op dit geweldige nieuws.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van het allereerste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en de twee zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar. De tortelduifjes delen al verschillende jaren lief en leed met elkaar en daarnaast kregen ze samen ook al twee kindjes: zoontjes Victor en Théodore. Nu maakt de mama fantastisch nieuws bekend over haar oudste zoon.

"Zo trots op dit visje in het water", aldus Nuria. "Na veertien lesjes kan hij zichzelf in het water omdraaien. Hoe zot is dat?! Mijn kind die zichzelf kan redden in het water", klinkt het fier. "Dat wil niet zeggen dat ik niet meer op hem moet letten in het water, maar het geeft mij wel een geruststelling dat als ik hem niet zie, dat hij zelf op zijn drug kan draaien en drijven", schrijft de mama.

Cool

Ook de volgers van Nuria vinden dit geweldig. Zij laten al snel heel wat lieve berichtjes achter in de commentaren. "Daar mag je heel zeker trots op zijn. Zo'n springvisje in het water zeg, zo leuk. Je ziet dat hij ervan geniet", "Dikke proficiat, heel flink gedaan grote jongen", "Hoe tof", "Kanjer" en "Proficiat, hoe cool is dat", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws