Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben prachtig nieuws te melden: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben prachtig nieuws te melden: "Proficiat!"

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben prachtig nieuws te melden: "Proficiat!"

Het was vorige week feest ten huize Van Poucke - Gilizintinova. Het 'Blind Getrouwd'-koppel had namelijk iets bijzonders te vieren en daar vertelt Nuria maar al te graag wat meer over op haar Instagrampagina. Al snel wordt ze overstelpt met reacties van haar volgers.

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova hebben we leren kennen in het allereerste seizoen van het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Ze gaven elkaar toen het ja-woord en intussen zijn ze nog steeds dolgelukkig samen. Bovendien kregen de tortelduifjes ook al twee kindjes: Victor en Théodore. Zopas had het gezinnetje nog iets speciaals te vieren, want Stijn mocht vorige week 45 kaarsjes uitblazen. Op Instagram zet Nuria haar man even in de bloemetjes.

Zo verklapt Nuria dat Stijn het best moeilijk had met 45 worden. "Hij werd in de watten gelegd met heel veel zoentjes en knuffels van ons allemaal en ik had een wijze les geleerd: leef NU", schrijft ze onder een foto van haar man. "De tijd gaat snel en plots ben je een dagje ouder. Dus maak plannen, ga op reis, leef voluit, heb lief voluit, geniet ervan", klinkt het. "Lieverd, jij bent de beste echtgenoot die ik me ooit kon wensen. Een toffe vent met het hart op de juiste plaats, een voorbeeld papa, een vent die iedereen als maat moet hebben. Ik hou van jou", voegt ze er nog aan toe.

Felicitaties

Ook de volgers van Nuria willen haar man een dikke proficiat toewensen. "Gelukkige verjaardag, Stijn", "Proficiat met je 45 lentes, elke leeftijd heeft zijn charme", "We zijn in de fleur van ons leven, Stijn", "Gefeliciteerd" en "Proficiat", klinkt het meermaals in de comments. Ook moeten ze nog wat kwijt over de boodschap van zijn vrouw. "Je hebt overschot van gelijk, Nuria. Een wijze raad: stel niks uit en leef en geniet. Want later kun je soms niet veel meer doen", reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws