Nu hij kankervrij is verklaard: Björn Soenens neemt drastisch besluit over toekomst als VRT-correspondent Celebs
Celebs

Nu hij kankervrij is verklaard: Björn Soenens neemt drastisch besluit over toekomst als VRT-correspondent

Nu hij kankervrij is verklaard: Björn Soenens neemt drastisch besluit over toekomst als VRT-correspondent

Björn Soenens heeft zopas zeer goed nieuws bekendgemaakt over zijn strijd tegen longkanker. Zo is de 55-jarige VRT-correspondent kankervrij verklaard. In een interview met de Krant van West-Vlaanderen onthulde hij nu ook of en wanneer hij opnieuw aan de slag gaat als VRT-correspondent in Amerika.

Björn Soenens maakte eind maart bekend dat hij getroffen was door longkanker. De VS-correspondent van de VRT vloog dan ook meteen over naar België om zich hier te laten behandelen. Enkele weken geleden werd zijn longtumor ook succesvol verwijderd.

En nu heeft de 55-jarige journalist nog meer goed nieuws te melden. Zo hebben de dokters hem zopas kankervrij verklaard en moet hij geen chemotherapie of bestralingen meer ondergaan. "Godzijdank had ik geen uitzaaiingen op de lymfeklieren. Mijn eerste check-up is pas eind oktober", vertelt hij in Krant van West-Vlaanderen.

Terug naar New York

Soenens liet ook al weten dat hij opnieuw aan de slag gaat als VRT-correspondent. En dat zal ook al veel sneller gebeuren dan eerst gedacht. "Nu zondag nemen we het vliegtuig naar New York, maandag start ik opnieuw op", klinkt het enthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws