"Normaal lijf": Evi Hanssen deelt eerlijke foto in ondergoed op internationale anti-dieetdag Celebs
Celebs

"Normaal lijf": Evi Hanssen deelt eerlijke foto in ondergoed op internationale anti-dieetdag

"Normaal lijf": Evi Hanssen deelt eerlijke foto in ondergoed op internationale anti-dieetdag

Vandaag is het internationale anti-dieetdag en daar schrijft Evi Hanssen meer over in haar nieuwste column in Billie. Op Instagram deelt ze daar een kort fragmentje van én ze post ook meteen een opvallend plaatje.

Evi Hanssen pent wekelijks haar gedachten neer in een column in Billie. Deze zaterdag heeft ze het over de dieetcultuur en volgens haar heeft dat een grote invloed op haar zelfbeeld. "In mijn hoofd, en in dat van zovele anderen, is ooit het idee geïnstalleerd dat een bikini enkel is toegestaan als de weegschaal een bepaald cijfer aangeeft. En mijn weegschaal zegt 'nee'", klinkt het.

"Al vraag ik me wel af, op deze internationale anti-dieetdag, wat er zou gebeuren als ik me de komende zomer niets zou aantrekken van hoe ik eruitzie in badpak of bikini", aldus Evi. Ze draagt body positivity hoog in het vaandel en daarom deelt ze ook een foto waarop ze poseert in een zwart topje en slipje. "Normaal lijf", schrijft ze erbij.

Perfect zoals je bent

Haar volgers overladen haar al snel met complimentjes. “Je bent prachtig”, “knapperd”, “Mooie meid”, “Je hebt een mooi figuur, Evi”, “Je ziet er goed uit, haal die bikini maar uit de kast”, “Je ziet er prachtig uit”, “Je bent perfect, Evi. Wees een voorbeeld voor ‘ons’ en ga in bikini” en “Beauty”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws