Niels Destadsbader praat over relatiebreuk met Julie: "Dat maakt het extra moeilijk" Celebs
Celebs

Niels Destadsbader praat over relatiebreuk met Julie: "Dat maakt het extra moeilijk"

Niels Destadsbader praat over relatiebreuk met Julie: "Dat maakt het extra moeilijk"

Niels Destadsbader is in 'Viva La Feta' opvallend openhartig. Ook over zijn liefdesleven. Zo heeft hij het onder meer over zijn stukgelopen relatie met Julie. De twee waren zeven jaar samen.

Niels heeft bovendien een sterke kinderwens, en dat terwijl hij vrijgezel is. "Ik zit op een leeftijd dat - als je links en rechts rondkijkt - iedereen die stappen al heeft gezet: kinderen, een gezin opbouwen,... Bij mij is dat nog niet duidelijk."

Niels was zeven jaar samen met Julie. "De liefde is het mooiste wat er is, maar het is soms ook echt kak hè. Iemand moeten loslaten die je heel graag ziet, dat is zo moeilijk. Je kan daar zo verdrietig van worden", aldus de zanger/presentator.

Pluspapa

"Ik ben ook zeven jaar pluspapa geweest. Dat maakt het extra lastig", weet Niels. Bovendien ziet hij het 11-jarige kind voorlopig niet meer. "Dat is nog te vroeg nu. Mocht hij daar nood aan hebben, dan denk ik wel dat hij weet dat ie me wel zal vinden. Dat maakt het extra moeilijk. Je neemt afscheid van twee mensen, hé. Ik heb die jongen naar school gebracht, boterhammen gemaakt,... Echt voor gezorgd."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws