Niels Destadsbader helemaal van slag na wat hij te horen krijgt: "Waarom?" Celebs
Celebs

Niels Destadsbader helemaal van slag na wat hij te horen krijgt: "Waarom?"

Niels Destadsbader helemaal van slag na wat hij te horen krijgt: "Waarom?"

Niels Destadsbader is erg succesvol als zanger en presentator. Toch is er ook een deel dat hem niet mag en forse kritiek geeft. Die kritiek komt aan bij Niels.

"Mensen denken vaak dat ik altijd zelfzeker ben, maar Studio Brussel, Humo, Knack en De Morgen mogen niet goed vinden wat ik doe. Dat wordt dan een soort onzekerheid na een tijd bij jezelf", zegt Niels in 'Viva La Feta'. "Het gaat over respect."

"Ik heb nog nooit iets verkeerds over een collega gezegd, niet in een interview of niet achteraf. Ik heb ooit iemand gehad die zei: 'Het idee dat ik naast Niels Destadsbader op een podium moet staan, ik neem nu al een pilletje dat ik niet moet overgeven'", citeert de zanger haar.

"Waarom zeg je zoiets? Dat het bij mij heel diep zit? Eigenlijk helemaal niet zo, maar ik vind het wel eens leuk om het erover te hebben", vervolgt Niels. "We zitten hier nu gezellig bij elkaar. Dan kunnen we het toch beter over interessante dingen hebben?"

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws