Niels Destadsbader heeft droevig nieuws te melden: "Helaas afscheid moeten nemen" Celebs
Celebs

Niels Destadsbader heeft droevig nieuws te melden: "Helaas afscheid moeten nemen"

Niels Destadsbader heeft droevig nieuws te melden: "Helaas afscheid moeten nemen"

Dit jaar staan Niels Destadsbader en Miguel Wiels tien jaar op de planken. Daarom doken ze dit voorjaar de Vlaamse theaterzalen in met een gloednieuwe show. Maar daarover heeft Niels nu droevig nieuws te melden.

Via Instagram laat Niels Destadsbader weten dat hun show '10 jaar Niels & Wiels' er helaas op zit. "Hopelijk hebben jullie afgelopen weekend genoten van het mooie weer", steekt hij van wal op zijn Instagramverhaal. "Wij moesten helaas afscheid nemen van '10 jaar Niels en Wiels'", aldus de zanger.

Bron: Instagram Stories @niels_destadsbader
Bron: Instagram Stories @niels_destadsbader

"We hebben onze laatste show inmiddels gespeeld. Nog eens merci om erbij te zijn. Dankjewel ook aan mijn prachtige bandje en onze fantastische crew", vervolgt hij. Maar de 34-jarige zanger had ook goed nieuws te melden.

Zomer

"Er is ook iets om naar uit te kijken, namelijk de zomer die eraan komt", aldus Niels. Zo zal hij deze zomer al zeker negen keer op het podium staan. Wie wil weten welke podia hij allemaal zal afschuimen, houdt het best zijn sociale media in de gaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws