Niels Destadsbader compleet gebroken door overlijden van dierbare Celebs
Celebs

Niels Destadsbader compleet gebroken door overlijden van dierbare

Niels Destadsbader compleet gebroken door overlijden van dierbare

De emoties lopen vandaag hoog op bij Niels Destadsbader, want het is een pijnlijke dag voor hem. Het is namelijk exact drie jaar geleden dat hij afscheid moest nemen van een goede vriendin. Op Instagram herdenkt hij haar nu met een mooi bericht.

Niels Destadsbader heeft het moeilijk vandaag. Dag op dag drie jaar geleden sloeg het noodlot toe bij de zanger, want zijn goede vriendin Caroline Dewaele is toen overleden. Zij stierf op 47-jarige leeftijd aan pancreaskanker. Niels had veel bewondering voor Caroline en daarom heeft hij ook een nummer opgedragen aan haar.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Zo schreef hij 'Sterker', de titelsong van het gelijknamige album, voor Caroline. Het is een zeer persoonlijk nummer en Niels is het zelfs nog komen spelen bij haar net voor ze overleden is. Een zeer emotioneel moment, maar ook drie jaar later zorgt dit verlies nog voor veel verdriet.

Sterker

Om Caroline te herinneren, plaatst Niels nu een mooie foto van hun tweetjes op zijn Instagramverhaal. Hij schrijft er ook nog een aangrijpende boodschap bij. "Drie jaar zonder jou. Carolinetje toch, je bent sterker", aldus de zanger. Hij voegt er ook nog een gebroken hartje en een sterretje aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws