Net voor finale Songfestival: Willy Sommers geeft zijn ongezouten mening over Gustaph Celebs
Celebs

Net voor finale Songfestival: Willy Sommers geeft zijn ongezouten mening over Gustaph

Net voor finale Songfestival: Willy Sommers geeft zijn ongezouten mening over Gustaph

Over enkele ogenblikken gaat de grote finale van het Eurovisiesongfestival van start. Zal Gustaph gekroond worden tot de winnaar van de zangcompetitie? Dat zullen we straks ontdekken. Willy Sommers laat alvast weten wat hij denkt van de 'Because of You'-zanger.

Afgelopen donderdag gaf Gustaph het beste van zichzelf op het podium in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. De zanger wist een goede indruk achter te laten, want hij plaatste zich voor de finale. Vanavond zal hij als zestiende act te zien zijn. Willy Sommers laat weten dat hij positief verrast was door de performance van Gustaph tijdens de halve finale.

"Geweldig gedaan, Gustaph. Dikke proficiat", schreef hij deze vrijdag onder een foto van hun tweetjes op Instagram. "Je laat de zon in ons hart schijnen. Nu op naar de finale komende zaterdag", aldus Willy. Als afsluiter wil hij Gustaph ook nog heel veel succes toewensen. "Heel ons land duimt voor jou", klinkt het.

Trots

Ook heel wat andere volgers van Willy laten weten dat ze fan zijn van het optreden van Gustaph. "Proficiat", "Supermooi", "Gustaph is nu al de trots van België", "En als de Willy achter je staat, dan lukt het zeker en vast, Gustaph" en "Knap gedaan hoor", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws