Net na pijnlijke breuk met Kristof: Kate Ryan moet opnieuw een moeilijke knoop doorhakken Celebs
Celebs

Net na pijnlijke breuk met Kristof: Kate Ryan moet opnieuw een moeilijke knoop doorhakken

Net na pijnlijke breuk met Kristof: Kate Ryan moet opnieuw een moeilijke knoop doorhakken

Eerder deze week kwam er hartverscheurend nieuws naar buiten over Kate Ryan. Zo bevestigde ze dat ze niet langer samen is met Kristof Steegmans, met wie ze drie jaar geleden nog in het huwelijksbootje stapte. De zangeres heeft na de split opnieuw een moeilijke beslissing moeten nemen.

Katrien Verbeeck, die we beter kennen onder haar artiestennaam Kate Ryan, deelde afgelopen vrijdag plots erg droevig nieuws op haar Instagrampagina. "Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden", schreef de zangeres. "We blijven vrienden en we wensen elkaar het allerbeste", voegde ze er nog aan toe.

Verder heeft ze er niets meer over te vertellen en dat zal ze hoogstwaarschijnlijk ook niet doen. "We willen hier verder niet meer op in gaan en proberen het rustig een plaats te geven", aldus Kate. De twee waren zo'n negen jaar samen en in 2020 gaven ze elkaar nog het ja-woord in Mechelen. Daar woonden ze ook samen, maar Het Nieuwsblad meldt nu dat Kate de stad heeft verlaten.

Limburger

Na de breuk heeft Kate namelijk besloten om terug te keren naar haar roots: Limburg. Zo woont ze volgens Het Nieuwsblad sinds kort terug in haar oude woonplaats Tessenderlo. Aan de redactie van de krant vertelde de zangeres dat ze vorig weekend verhuisd is. "Ik ben opnieuw een fiere Limburgse", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws