"Net een zeemeermin": Celine Van Ouytsel doet Instagram bijna crashen met pikante strandfoto's Celebs
Celebs

"Net een zeemeermin": Celine Van Ouytsel doet Instagram bijna crashen met pikante strandfoto's

"Net een zeemeermin": Celine Van Ouytsel doet Instagram bijna crashen met pikante strandfoto's

Het is inmiddels al drie jaar geleden dat Celine Van Ouytsel verkozen werd tot Miss België. Sindsdien klust ze ook vaak bij als model. Op Instagram deelde ze nu enkele prachtige kiekjes van een fotoshoot op een strand in Malta.

In 2020 werd Celine Van Ouytsel gekroond tot het mooiste meisje van het land. En in tegenstelling tot veel andere Miss Belgiës van de laatste jaren, is Celine er wél in geslaagd om een mediacarrière uit de bouwen. Enkele maanden geleden was ze nog te zien als presentatrice van 'Play Café' op Play4.

Maar Celine is ook een zeer graag gezien en een veelgevraagd model. Zo poseert de blondine voor tal van merken en producten. Op Instagram deelde Celine nu enkele magnifieke beelden van haar meest recente fotoshoot. Daarvoor trok ze naar het naar het zonnige Malta.

Pure schoonheid

Op de kiekjes zien we de ex-Miss België poseren op het strand in een sexy, zwarte bikini. En die foto's vallen enorm in de smaak bij haar volgers. Zo wordt Celine overladen met complimenten. “Wauw, zo knap”, “Te mooi”, “Net een zeemeermin”, “Pure schoonheid”, “Wat een lichaam!”, “Zo hot”, “Prachtig” en “Wat een mooie dame”, lezen we onder meer tussen de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws