Natalia deelt opvallende reeks foto's met Koen Wauters: "Vandaag exact 20 jaar geleden" Celebs
Celebs

Natalia deelt opvallende reeks foto's met Koen Wauters: "Vandaag exact 20 jaar geleden"

Natalia deelt opvallende reeks foto's met Koen Wauters: "Vandaag exact 20 jaar geleden"

Op 9 mei is het exact twintig jaar geleden dat de finale van 'Idool' plaatsvond waarin Natalia strandde op de tweede plek. Ter ere van die speciale gebeurtenis deelde ze nu enkele geweldige foto's uit de oude doos.

Het is bijna niet te geloven, maar inmiddels is het al twee decennia geleden dat Natalia in de finale stond van 'Idool'. Peter Evrard werd toen gekroond tot winnaar, Natalia eindigde op de tweede plek. Toch was het niet hij maar zij die daarna een succesvolle zangcarrière uitbouwde.

Op Instagram staat de 42-jarige zangeres nu stil bij die bijzondere gebeurtenis. En dat doet ze op een erg opmerkelijke manier. "Vandaag exact 20 jaar na de finale van 'Idool' vond ik het nog eens de moeite waard om een fotootje uit de oude doos opnieuw te maken", schrijft de zangeres.

Exact dezelfde plaats

Zo deelde Natalia enkele foto's met Koen Wauters, die in 2003 samen met zijn broer Kris de show presenteerde. "9 mei ... Twee foto’s genomen op exact dezelfde plaats. Gewoon geweldig dat we dit nog kúnnen doen! Dikke knuffels, Koen!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws