Natalia bijt van zich af nadat ze harde commentaar te verduren krijgt: "Begrijp dat écht niet" Celebs
Celebs

Natalia bijt van zich af nadat ze harde commentaar te verduren krijgt: "Begrijp dat écht niet"

Natalia bijt van zich af nadat ze harde commentaar te verduren krijgt: "Begrijp dat écht niet"

Natalia heeft zopas haar nieuwe studioalbum 'Hallelujah To The Beat' uitgebracht en daarop staat ook een nummer over webtrolls, oftewel mensen die haatreacties achterlaten op het internet en dan vooral op sociale media. In een nieuw interview moet de zangeres daar nog wat over kwijt.

Natalia is terug van weggeweest, want na meer dan zeven jaar heeft ze eindelijk een nieuwe plaat uitgebracht. Vooral het laatste nummer valt al snel op, want het kaart een relevant thema aan. In 'I Don't Care (What The Webtrolls Say) richt de zangeres zich rechtstreeks tot de mensen die ongevraagd negatieve reacties plaatsen op het internet.

"Waarover het gaat is eigenlijk een klein beetje je-m'en-foutisme over alles wat er op sociale media gebeurt en alle commentaar die je krijgt", verduidelijkt ze in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Natalia vindt dat je zulke reacties van je af moet laten glijden en dat heeft ze zelf ook geleerd doorheen de jaren. "Dat is het belangrijkste om mensen mee te geven", klinkt het.

Waarom?

"Je moet gewoon jezelf proberen te zijn en echt gewoon niet verlegen zijn en je niet te veel aantrekken van wat de mensen allemaal zeggen en denken", aldus de zangeres. Natalia denkt dan ook vooral na over waarom mensen zo'n reacties achterlaten. "Daar zit toch helemaal niemand op te wachten?", bedenkt ze zich. "Waarom zouden ze dat doen? Waarom is het nodig om mensen te kwetsen? Ik begrijp dat echt niet, dat is eigenlijk vooral het ding", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws