Nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg: Maxime Meiland bijt fel van zich af Celebs
Celebs

Nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg: Maxime Meiland bijt fel van zich af

Nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg: Maxime Meiland bijt fel van zich af

Maxime Meiland heeft de laatste tijd opnieuw enorm veel kritiek te slikken gekregen. In een nieuw interview vertelt de Nederlandse realityster daar nu meer over en ze laat direct weten dat ze een drastisch besluit heeft genomen.

Maxime Meiland heeft het helemaal gehad met de cancel-cultuur. Ze kaartte de problematiek eerder al eens aan in haar eigen boek, maar nu moet ze er ook nog wat over kwijt in Grazia. Zo vertelt ze dat ook zij hevig onder vuur lag nadat haar moeder Erica een haatdragende uitspraak deed. “Rot op joh, met je boerka. Het zijn net pinguïns”, zei ze. Dat zorgde voor heel wat heisa, maar Maxime is niet langer bang om kritiek te krijgen.

“In de eerste instantie was ik daar heel boos over, omdat de media het zo opbliezen. Maar daarna raakte ik een beetje in paniek door de shitload die we over ons heen kregen”, geeft de Nederlandse realityster eerlijk toe. Bovendien vindt ze ook dat ze al die haatreacties niet verdiende. “Ik vond het niet terecht dat ik werd gecanceld om iets wat mijn moeder had gezegd”, legt Maxime uit. Nu trekt ze het zich niet meer aan wat er over haar geschreven wordt in de media.

Geen angst meer 

“Sindsdien denk ik echter: ik laat me niet intimideren”, klinkt het. Zo onderstreept ze dat als ze iets zegt, ze daar ook achter staat. “Ik ga mezelf niet bijsturen, omdat anderen daarover zeiken”, aldus Maxime. “Het is superleuk wat wij doen op tv, maar hiervoor hadden we ook een prima leven. Dus ik ga niet op eieren lopen uit angst om gecanceld te worden”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws