Nadat hij samen gespot werd met Annelien Coorevits: Olivier Deschacht deelt plots groot liefdesnieuws Celebs
Celebs

Nadat hij samen gespot werd met Annelien Coorevits: Olivier Deschacht deelt plots groot liefdesnieuws

Nadat hij samen gespot werd met Annelien Coorevits: Olivier Deschacht deelt plots groot liefdesnieuws

In maart kwam het nieuws naar buiten dat Olivier Deschacht (42) na zijn scheiding met Annelien Coorevits (36) opnieuw de liefde gevonden had bij de 27-jarige Bo Praet. Maar helaas is er nu al een einde gekomen aan hun liefdessprookje.

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zetten in de zomer van 2019 een punt achter hun huwelijk. De twee waren zo'n 13 jaar samen. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Elena en zoontje Luís.

In maart bevestigde Olivier Deschacht dat hij opnieuw de liefde gevonden had. Zo vormde hij een tijdlang een koppel met het Vlaamse model Bo Praet (27). Net zoals Annelien deed zij ook ooit mee aan Miss België. Zo werd Bo Praet in 2016 tweede eredame.

Te pijnlijk

Maar helaas zijn de twee al na enkele maanden uit elkaar. Dat bevestigt Olivier Deschacht in Het Laatste Nieuws. "We zijn al drie weken uit elkaar", vertelt de ex-profvoetballer. Over de reden van hun breuk weidt hij liever niet uit. "Ik praat er liever nog niet over, het is een beetje te pijnlijk", aldus Deschacht. Onlangs waren Annelien en Olivier nog even herenigd. Zo gingen ze samen naar de diploma-uitreiking van hun dochtertje Elena. Zij studeerde namelijk af aan de lagere school. De twee poseerden toen zelfs samen op de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws