Na zorgelijke toestand van Rob de Nijs: manager meldt fantastisch nieuws over de zanger Celebs
Celebs

Na zorgelijke toestand van Rob de Nijs: manager meldt fantastisch nieuws over de zanger

Na zorgelijke toestand van Rob de Nijs: manager meldt fantastisch nieuws over de zanger

Er komt eindelijk positief nieuws naar buiten over Rob de Nijs. De Nederlandse muzieklegende werd onlangs met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Een tijdje verkeerde hij in kritieke toestand, maar nu deelt zijn manager een geweldige boodschap.

Eind april belandde Rob de Nijs in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Zijn vrouw Henriette nam meteen contact op met de hulpdiensten nadat hij onwel was geworden en ze paste ook mond-op-mondbeademing toe. Volgens de dokters zou ze daarmee zijn leven hebben gered. Toch verslechterde de toestand van de zanger nog.

Vorige week had Henriette eindelijk goed nieuws te melden. Zo liet ze weten dat het al wat beter ging met Rob, maar dat hij wel nog in het ziekenhuis moest blijven. “Uit de gevarenzone”, schreef ze toen onder een foto van de zanger die zijn duim opsteekt in het ziekenhuis. De manager van de zanger laat nu weten dat hij het ziekenhuis eindelijk mag verlaten. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Niet naar huis

Het Nederlandse Shownieuws verduidelijkt echter wel dat Rob nog niet naar huis mag. "Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plek, waar hij verder aan zijn herstel kan werken", vertelt Evert Santegoeds. "Hij heeft een flinke klap gehad, dat mag duidelijk zijn. Ik zag inmiddels foto's van hem in zijn bed en hij heeft er zin in, zijn ogen staan goed, dus hij kan er weer tegenaan", klinkt het.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws