Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: prachtig nieuws komt naar buiten over het muziekicoon Celebs
Celebs

Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: prachtig nieuws komt naar buiten over het muziekicoon

Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: prachtig nieuws komt naar buiten over het muziekicoon

Op 20 april werd Rob de Nijs opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel werd. Zijn toestand was even kritiek, maar intussen is hij aan de betere hand. Nu is er zopas nog geweldig nieuws bekendgemaakt.

Henriette, de vrouw van Rob de Nijs, contacteerde eind april de hulpdiensten toen de zanger thuis last had van zijn ademhaling. Ze paste mond-op-mondbeademing toe totdat de ambulance arriveerde en eenmaal in het ziekenhuis verslechterde de toestand van Rob nog. Gelukkig ging het enkele dagen alweer beter met de zanger.

Begin deze maand mocht hij ook het ziekenhuis verlaten en momenteel verblijft Rob in een revalidatiecentrum. Nu komt er ook nog goed nieuws naar buiten voor de fans van de zanger, want er komt een musical over het leven van de Nijs. Die show wordt momenteel ontwikkeld door MediaLane in samenwerking met Rob en Henriette. Vanaf 2025 zal de voorstelling te zien zijn in de theaters.

Fier

Robs echtgenote reageert alvast enthousiast. "Wij zijn ongelofelijk trots en blij dat MediaLane Theater deze musical gaat produceren met een team onder leiding van Joop van den Ende, schrijver Dick van den Heuvel en Maurice Wijnen", vertelt Henriette aan RTL Boulevard. "Hun kwaliteitsreputatie past zo bij wat Rob zijn hele muzikale leven nagestreefd heeft. Wij kijken er enorm naar uit, zowel voor Rob zijn fans als voor de musicalliefhebbers", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws