Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: gezin van zanger opnieuw getroffen door zware tegenslag Celebs
Celebs

Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: gezin van zanger opnieuw getroffen door zware tegenslag

Na ziekenhuisopname van Rob de Nijs: gezin van zanger opnieuw getroffen door zware tegenslag

Rob de Nijs (80), die lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd twee maanden geleden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas heeft zijn vrouw Henriëtte, kortweg Jet, nu opnieuw slecht nieuws te melden via haar sociale media.

Twee maanden geleden werd Rob de Nijs met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel geworden was. Zijn vrouw Henriëtte paste zelf nog mond-op-mondbeademing toe. De familie werd zelfs gevraagd om naar het ziekenhuis te komen om afscheid van hem te nemen. Maar enkele dagen daarna was de zanger opnieuw uit de gevarenzone.

"Rob ademende niet meer en ik voelde geen hartslag meer", vertelde Henriëtte onlangs nog op de Nederlandse televisie. "Dat was horror", aldus de vrouw van Rob de Nijs. Kort daarna kreeg ze te horen dat Rob kampte met "forse longembolieën". Maar inmiddels gaat het opnieuw beter met de zanger. "Zijn situatie is nu stabiel. Hij is uit het ziekenhuis en revalideert in een revalidatiecentrum", klonk het een maand geleden. Maar helaas moet het gezin nu opnieuw een tegenslag verwerken.

Pijnlijk

Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk zijn linkerhand gebroken. "Hoeveel clichés kan je erin gooien. Hij heeft normaliter al twee linkerhanden (sorry Juul) maar nu is hij wel even echt onthand. Geen groot drama in het licht van alles, wel even pijnlijk en vervelend!", schrijft Jet bij een foto van haar zoon waarop hij poseert met zijn hand in het gips.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws