Na strijd tegen kanker deelt Björn Soenens opnieuw erg somber nieuws: "Mijn diepste medeleven" Celebs
Celebs

Na strijd tegen kanker deelt Björn Soenens opnieuw erg somber nieuws: "Mijn diepste medeleven"

Na strijd tegen kanker deelt Björn Soenens opnieuw erg somber nieuws: "Mijn diepste medeleven"

Björn Soenens, die eind maart getroffen werd door longkanker, is inmiddels opnieuw aan de slag als VS-correspondent voor de VRT. Maar helaas heeft de 55-jarige journalist nu opnieuw zeer droevig nieuws te melden op Instagram.

Eind maart maakte Björn Soenens bekend dat hij lijdt aan longkanker. Daardoor moest de VRT-correspondent ook een tijdje terugkeren naar België. Björn Soenens liet zich namelijk in ons land behandelen tegen de ziekte.

Zo werd in april zijn longtumor verwijderd. Mét succes, want begin juni liet Soenens weten dat hij kankervrij is verklaard. Toch brak er nu opnieuw een moeilijke dag aan voor de VRT-correspondent. Op 23 juni zou zijn vader, Emmanuel Soenens, namelijk 85 geworden zijn, maar helaas overleed hij vijf jaar geleden vlak voor zijn verjaardag.

Steunbetuigingen

Op Instagram staat Björn Soenens nu ook stil bij de verjaardag van zijn vader. "Deze trotse man zou vandaag 85 geworden zijn. Hij stierf toen hij nog net 79 was. Mijn liefde voor hem koelt nooit af. Hij was mijn lieve vader, een mooie mens met een teer hart", schrijft hij bij een prachtige foto van zijn overleden vader. Veel volgers willen de journalist dan ook een hart onder de riem steken. "Mijn diepste medeleven", "Sterkte, koester de mooie herinneringen", "Heel veel sterkte" en "Dikke knuffel!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws