Na roddels over Niels Destadsbader: Siska Schoeters onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vriend Celebs
Celebs

Na roddels over Niels Destadsbader: Siska Schoeters onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vriend

Na roddels over Niels Destadsbader: Siska Schoeters onthult voor het eerst meer over haar nieuwe vriend

Siska Schoeters heeft sinds een tijdje opnieuw de liefde gevonden. In het weekblad Story praat de 'Zomerhit'-presentatrice nu ook voor het eerst openhartig over haar nieuwe relatie.

Siska Schoeters is sinds enkele maanden opnieuw gelukkig in de liefde na haar breuk met Tomas De Soete. Zij zetten in oktober 2021 een punt achter hun huwelijk na een relatie van veertien jaar. Tomas en Siska hebben samen ook twee kinderen: dochter Minnie (7) en zoon Lucien (12).

Maar nu is Siska dus opnieuw verliefd. Zo heeft het VRT-gezicht momenteel een relatie met Thomas, een geluidstechnicus, en dus niet met Niels Destadsbader zoals zovelen denken. Hoelang de twee al een koppel vormen, is niet geweten. "Laat ons zeggen dat het heel recent is", onthulde haar manager Stijn Peeters in mei in Het Belang van Limburg. Nu heeft Siska ook voor het eerst zelf gereageerd op haar nieuwe liefdesgeluk.

Net zoals mijn ex

"Dat zit allemaal goed", vertelt Siska in Story. "Ik wil er niet te veel over kwijt, maar ben wel heel gelukkig. Het omgekeerde zou erg zijn. En ja, hij heet inderdaad Thomas. Net zoals mijn ex. Veel mensen vinden dat grappig, maar het is natuurlijk gewoon puur toeval."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws