Na relatiebreuk met Ninalotte Roose: Maksim Stojanac heeft belangrijk nieuws over liefdesleven Celebs
Celebs

Na relatiebreuk met Ninalotte Roose: Maksim Stojanac heeft belangrijk nieuws over liefdesleven

Na relatiebreuk met Ninalotte Roose: Maksim Stojanac heeft belangrijk nieuws over liefdesleven

Maksim Stojanac was een halfjaar samen met Ninalotte Roose. Intussen is de 'Leeuw' uit 'The Masked Singer' echter weer vrijgezel. In Het Laatste Nieuws spreekt hij openlijk over die breuk en over zijn huidige status.

“We pasten iets minder goed bij elkaar dan we dachten”, zegt Maksim over Ninalotte. “We zijn nog steeds vrienden en komen goed overeen. Maar de relatie is voorbij. Uiteraard heb ik er van afgezien. Dat is normaal als je iemand graag ziet.”

Maksim is nu weer vrijgezel. “Ik word regelmatig overspoeld met virtuele liefdesverklaringen, maar daar ga ik niet op in. Ik ben sowieso een slechte chatter", lacht hij. "Ik probeer wel te daten, maar ik vind het niet zo gemakkelijk."

Barrière

Het bekend zijn helpt Maksim ook niet. "Ik wil graag iemand in het echt leren kennen. En dat vond ik toch eenvoudiger wanneer ik nog geen 95.000 volgers had op Instagram. Die bekendheid zorgt voor een bepaalde barrière."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws