Na pijnlijke relatiebreuk tussen Gordon en Gavin: Australiër komt met duidelijke boodschap Celebs
Celebs

Na pijnlijke relatiebreuk tussen Gordon en Gavin: Australiër komt met duidelijke boodschap

Na pijnlijke relatiebreuk tussen Gordon en Gavin: Australiër komt met duidelijke boodschap

Onlangs kwam er nog hartverscheurend nieuws naar buiten over Gordon. Zo is hij niet langer samen met Gavin Rozario, met wie hij zich eerder nog verloofd had. Na de split post de Australiër nu een opvallend bericht op sociale media.

Gordon kon het bijna niet geloven. De Nederlander had de man van zijn leven ontmoet toen hij op wereldreis was. Het was meteen dikke liefde tussen hem en Gavin Rozario en een paar weken later hadden ze zich al verloofd op de Malediven. Helaas was het sprookje van korte duur, want de twee zijn intussen al uit elkaar.

“Alleen maar tranen”, schreef een gebroken Gordon toen op Instagram. Gavin verklapte dan weer meer details over de breuk aan Privé. Zo onthulde hij onder meer dat de Nederlander hevige stemmingswisselingen heeft en nog steeds verslaafd is aan drugs. Door dit spraakmakende interview ontstond er heel wat heisa en Gordon besloot niet veel later om terug te verdwijnen van sociale media.

Een uitdaging 

Ook Gavin heeft het moeilijk na de breuk. Op zijn Instagramverhaalwil hij nu al zijn volgers, vrienden en familie bedanken die hem gesteund hebben. "Enorm bedankt aan iedereen die me de afgelopen maand positieve berichten heeft gestuurd", schrijft hij. "Het was een uitdaging, maar ik kende mijn eigen kracht niet", voegt de Australiër er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws