Na pijnlijke relatiebreuk staat bom echt op ontploffen: "Gavin dreigt met aangifte tegen Gordon" Celebs
Celebs

Na pijnlijke relatiebreuk staat bom echt op ontploffen: "Gavin dreigt met aangifte tegen Gordon"

Na pijnlijke relatiebreuk staat bom echt op ontploffen: "Gavin dreigt met aangifte tegen Gordon"

Yvonne Coldeweijer meldde nog maar pas dat Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, gespot was op de datingapp Grindr in Amsterdam. De juicekoningin vroeg zich daarom af of Gavin op bezoek was bij Gordon, maar de Australiër zegt nu waar het op staat.

Gordon en Gavin Rozario maakten eerder dit jaar hun verloving nog bekend op Instagram. Enkele weken later besloten de twee al om uit elkaar te gaan en daarna haalden ze flink naar elkaar uit op sociale media en in verschillende interviews. Zopas merkte een spion van Yvonne Coldeweijer op dat Gavin actief was op Grindr én dat de locatie van zijn account Amsterdam aangaf. Daardoor werd er gespeculeerd over een mogelijke verzoening.

Nu komt er opvallend nieuws naar buiten, want het zou gaan om een nepprofiel. Gavin vertoeft namelijk helemaal niet in Amsterdam, maar wel in Australië. Hij heeft dan ook een sterk vermoeden dat Gordon dit profiel heeft aangemaakt, meldt het Nederlandse Shownieuws. Zo zou alleen hij en de Nederlandse presentator in het bezit zijn van de foto die op het account gebruikt wordt.

Stalking

Gavin vindt dit natuurlijk helemaal niet prettig. Privé-journalist Evert Santegoeds heeft contact met de Australiër en volgens hem heeft Gavin het volledig gehad met Gordon. Zo zou hij het vermeende stalkingsgedrag kotsbeu zijn en hij overweegt ook om verdere stappen te ondernemen. Hij overweegt namelijk om aangifte te doen tegen de Nederlander wegens stalking.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws