Na pijnlijke liefdesbreuk: Elke Clijsters met spoed opgenomen in het ziekenhuis Celebs
Celebs

Na pijnlijke liefdesbreuk: Elke Clijsters met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Na pijnlijke liefdesbreuk: Elke Clijsters met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Het zit niet mee voor Elke Clijsters (38). Vorige week maakte ze haar relatiebreuk met profdarter Mike De Decker bekend. Nu heeft de voormalige tennisster ook somber nieuws te melden over haar gezondheid.

Elke Clijsters liet vorige week via haar Instagram Stories weten dat zij en darter Mike De Decker niet langer een koppel vormen. "Mike en ik zijn sinds kort niet meer samen. We zijn beter als vrienden. En voor de rest praten we niet over onze privé", klonk het toen.

Nu heeft de jongere zus van Kim Clijsters opnieuw zeer droevig nieuws te melden op Instagram. Zo schrijft Elke dat ze enkele weken geleden in het ziekenhuis heeft gelegen. "Laat me hier even zonder filter verschijnen", steekt Elke van wal op haar Instagrampagina.

Infectie

"Eerst wil ik jullie bedanken voor al de lieve berichten die jullie sturen. Jullie zijn de liefste volgers! Ten tweede wou ik even zeggen voor de mensen die hier al deze zonnige, happy posts zien verschijnen vanop vakantie ... weet dat het maar een deel van mijn leven is", aldus Elke. "Enkele weken geleden heb ik in het ziekenhuis gelegen met een buikinfectie. Tegelijkertijd probeer ik tijdens de vakantie een goede mama te zijn voor m'n kids en zorg ik voor mijn huisdieren. Het echte leven .... Waar is die echtheid gebleven op Instagram? Laten we connectie maken door puurheid. Ja, ik had een melig momentje. Knuffels en liefde aan jullie allemaal", sluit ze haar bericht af.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws