Na onverwachte transfer van Aster Nzeyimana naar VTM: vriendin Lize Feryn geeft ongezouten mening Celebs
Celebs

Na onverwachte transfer van Aster Nzeyimana naar VTM: vriendin Lize Feryn geeft ongezouten mening

Na onverwachte transfer van Aster Nzeyimana naar VTM: vriendin Lize Feryn geeft ongezouten mening

Aster Nzeyimana stapt op bij de openbare omroep en zal vanaf deze zomer te zien zijn bij VTM. Maar hoe reageert zijn vriendin Lize Feryn daarop?

Gisteren kondigde Aster Nzeyimana - tot grote verbazing van velen - zijn overstap van de VRT naar VTM aan. Daar zal niet alleen voetbalmatchen becommentariëren maar ook 'The Voice van Vlaanderen' presenteren met An Lemmens. "Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", reageerde Aster gisteren in een officiële verklaring.

Maar hoe reageert zijn vriendin Lize Feryn, met wie hij al vijf jaar samen is, op zijn plotse overstap? "Toen ik het voorstel kreeg heb ik het eerst aan haar voorgelegd", vertelt Aster in Het Laatste Nieuws. "Ze luisterde gewoon en nam geen standpunt in", aldus de presentator.

Veel meer weg van huis

Maar na vijf jaar kennen ze elkaar al zeer goed. "'Ik voel dat je het echt wilt', zei ze na een tijdje. Dat was ook de reactie bij mijn mama en zus. 'Je zit toch goed?', zeiden ze. Maar na mijn argumenten begreep iedereen me", aldus Aster. Als commentator bij Champions League-wedstrijden zal hij nu ook veel minder thuis zijn. Maar dat begrijpt Lize. "Lizeke gunt mij dat", aldus een dolgelukkige Aster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws