Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws te melden: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws te melden: "Proficiat!"

Na ontzettend zware periode hebben Frans en Mariska Bauer geweldig nieuws te melden: "Proficiat!"

Begin vorig jaar sloeg het noodlot toe bij de familie Bauer. Mariska, de vrouw van Frans Bauer, werd toen getroffen door een herseninfarct. Ondertussen is ze aan de beterhand en nu heeft het koppel ook zeer leuk nieuws te melden op Instagram.

Mariska Bauer werd in januari 2022 getroffen door een herseninfarct. Daarvan is ze nog steeds herstellende. "Ze heeft nog heel veel last van haar hersenen", vertelde Frans Bauer enkele weken geleden nog in De Telegraaf.

"Gelukkig gaat het weer de goede kant uit. Het duurt jaren voor, in de mate van mogelijke, weer iemand weer helemaal de oude is. We zijn heel trots op haar en het gaat ongelofelijk goed", vervolgde hij toen ook nog. Nu heeft het koppel ook zeer heuglijk nieuws te melden.

15 jaar getrouwd

Mariska en Frans Bauer zijn op 9 mei namelijk exact 15 jaar getrouwd. "9 mei, alweer 15 jaar geleden …De tijd is voorbij gevlogen", schrijft Frans Bauer op Instagram bij een foto van hun huwelijksdag. "Vandaag 15 jaar getrouwd met deze leukerd", schrijft Mariska dan weer op haar Instagrampagina. Ook zij deelde en kiekje van hun trouwdag 15 jaar geleden. "Proficiat!", "Van harte gefeliciteerd!" en "Geniet ervan!", klinkt het onder meer in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws