Na meerdere geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert deelt groot nieuws over gezinsuitbreiding Celebs
Celebs

Na meerdere geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert deelt groot nieuws over gezinsuitbreiding

Na meerdere geruchten over een zwangerschap: Stephanie Planckaert deelt groot nieuws over gezinsuitbreiding

Een tijdje geleden deden er geruchten de ronde dat Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman in verwachting zouden zijn van een vierde kindje. Stephanie Planckaert heeft nu zelf voor het eerst gereageerd op die geruchten.

Begin maart deelde Christopher Timmerman een opvallende foto op zijn Instagrampagina. Daarop hield hij zijn hand namelijk liefdevol op de buik van Stephanie. Dat zorgde meteen voor heel wat speculaties bij hun volgers.

Veel fans waren er namelijk van overtuigd dat Stephanie opnieuw zwanger was. "Proficiat met de zwangerschap!", "Waarschijnlijk een nieuw Timmermantje onderweg!" en "Je wrijft zo over haar buikje? Mogen we groot nieuws verwachten?", klonk het onder meer. Op Instagram heeft Stephanie nu een hele reeks familiekiekjes gedeeld waar dezelfde foto tussenstaat.

Verwarrend

Maar Stephanie drukt meteen alle roddels de kop in. "Beetje oefenen voor die dag waarop het kasteel af is. En nee, hoe verwarrend foto 4 ook mag zijn, dat zal niet met een extra Timmermantje zijn", schrijft Stephanie bij de foto's waarop alle Planckaerts te zien zijn. Zij en Christopher zijn dus niet in verwachting van hun vierde kindje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws