Na loodzware periode: Julie Vermeire onthult prachtig nieuws over haar vader Jacques Celebs
Celebs

Na loodzware periode: Julie Vermeire onthult prachtig nieuws over haar vader Jacques

Na loodzware periode: Julie Vermeire onthult prachtig nieuws over haar vader Jacques

De laatste tijd kregen Jacques Vermeire en zijn twee kinderen het hard te verduren. Zo kwam er heel wat kritiek op hun eigen realityreeks 'De Vermeires' en daardoor besloot Jacques om een tweede seizoen te schrappen. Na die moeilijke periode heeft het gezinnetje nu iets speciaals te vieren.

Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Maxime en Julie Vermeire schitterden onlangs nog in de realityreeks 'De Vermeires'. In dat VTM-programma kregen we meer te zien van hun gewone leventjes, maar helaas kwam er veel commentaar op het programma. Zopas maakte Jacques dan ook bekend dat er geen tweede seizoen zal komen.

"Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier", gaf Jacques toe aan Dag Allemaal. "Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, volle bak, en dat begon al op voorhand", legde hij uit. "En dan de manier waarop Julie werd aangepakt... Dat breekt mijn vaderhart. Dus waarom zouden we het nog doen?", bedacht hij zich.

72

Gelukkig is die kritiek nu afgenomen en kan het gezinnetje weer volop genieten van het leven. Dit weekend hadden ze ook iets bijzonders te vieren, want Jacques mocht deze zaterdag 72 kaarsjes uitblazen. Op haar Instagramverhaal zet Julie haar papa dan ook maar al te graag in de bloemetjes. "Happy birthday aan de liefste papa", schrijft ze onder een leuk kiekje van hun tweetjes.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws