Na jarenlange mediastilte: 'Wittekerke'-actrice Lulu Aertgeerts (60) deelt bijzonder droevig nieuws Celebs
Celebs

Na jarenlange mediastilte: 'Wittekerke'-actrice Lulu Aertgeerts (60) deelt bijzonder droevig nieuws

Na jarenlange mediastilte: 'Wittekerke'-actrice Lulu Aertgeerts (60) deelt bijzonder droevig nieuws

Lulu Aertgeerts werd in de jaren 90 bekend door de reeks 'Wittekerke'. Daarin speelde ze tien jaar lang de rol van Joke. Nadien verdween de actrice, die deze week 60 jaar geworden is, van het scherm. In Dag Allemaal onthult Lulu Aertgeerts hoe het nu met haar gaat.

Lulu Aertgeerts mag dan al een tijd niet meer op het scherm te zien zijn, dat betekent niet dat de actrice stilgezeten heeft. "Ik ben opleidingshoofd van de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel en ik geef er ook les: expressie en creatie", vertelt Lulu deze week in Dag Allemaal.

Van een tv-rol droomt ze dan ook niet meer. "Er is naast mijn voltijdse job weinig ruimte om nog een tv-rol te spelen", aldus de actrice. Helaas moest Lulu een tijdje geleden ook een zeer zware tegenslag verwerken. Zo is ze in 2010 gescheiden van haar man Eric, de vader van haar tweeling.

Al 13 jaar single

"In 2010 zijn we na negentien jaar uit elkaar gegaan", vertelt Lulu daarover in Dag Allemaal. "M’n man werkte vaak in het buitenland, als cruisedirector. We hadden een beetje een huwelijk waarbij we om beurten voor de kinderen zorgden. Dan groei je uit elkaar, hé. Die breuk was niet fijn", bekent ze. Helaas heeft de actrice in al die tijd ook geen relatie meer gehad.

"Af toe passeert er wel iemand in m’n leven, maar nooit een man met wie ik onder één dak wil zijn en m’n hele leven wil delen", aldus de actrice. "Ik heb veel vrienden. M’n leven is heel rijk. Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis", vervolgt ze. Maar gelukkiger dan vroeger is ze helaas niet. "Nee, dat niet. Want m’n gezinsleven van vroeger had ik nooit willen missen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws