Na horrorcrash en borstvergroting: Chayenne Van Aarle krijgt erg slecht nieuws te horen van de dokters Celebs
Celebs

Na horrorcrash en borstvergroting: Chayenne Van Aarle krijgt erg slecht nieuws te horen van de dokters

Na horrorcrash en borstvergroting: Chayenne Van Aarle krijgt erg slecht nieuws te horen van de dokters

Chayenne Van Aarle raakte vier maanden geleden zwaar gewond bij een auto-ongeluk. Ze crashte toen met haar wagen tegen een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file. Helaas heeft de ex-Miss België nu nog meer slecht nieuws gekregen van de dokters.

Het is op z'n zachts gezegd al een bewogen jaar geweest voor ex-Miss België Chayenne Van Aarle. In februari raakte ze betrokken in een zwaar auto-ongeval en niet veel later kwam het tot een breuk met haar vriend. Onlangs liet ze ook haar borsten vergroten in Turkije.

Maar helaas heeft de voormalige Miss België nu ook zeer slecht nieuws te horen gekregen. Zo laat Chayenne in Dag Allemaal weten dat ze waarschijnlijk nooit meer helemaal zal herstellen van haar auto-ongeluk. "Ik heb nog een littekentje op mijn ooglid, maar dat zie je amper. Van die gebroken ruggenwervel heb ik wel nog altijd last", aldus Chayenne.

Veel pijn

"Ik mag niets heffen en het doet soms nog veel pijn. Ik ga bij een kinesist voor opvolging", legt ze uit. Maar helaas is de schade aan haar rug blijvend. "Volgens de neurochirurg zal die breuk in mijn rug nooit helemaal herstellen en dus een pijnpunt blijven", besluit de ex-Miss België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws