Na het overlijden van haar grote liefde: Els De Schepper verklapt of ze al een nieuwe partner heeft Celebs
Celebs

Na het overlijden van haar grote liefde: Els De Schepper verklapt of ze al een nieuwe partner heeft

Na het overlijden van haar grote liefde: Els De Schepper verklapt of ze al een nieuwe partner heeft

Els De Schepper praat in een nieuw gesprek openhartig over het verlies van haar grote liefde Adel, een chirurg uit Egypte. Zo'n vijf jaar geleden overleed hij onverwacht aan een hartaderbreuk. Daarnaast moet de actrice ook nog wat kwijt over haar liefdesleven.

Els De Schepper laat in haar ziel kijken in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Zo vertelt ze meer over Adel, haar grote liefde die ze in Egypte leerde kennen. Ze beleefden een onmogelijke liefde, want het was praktisch onmogelijk voor Adel om naar België te verhuizen. Ook Els wou haar carrière in ons land niet opgeven en daardoor moesten ze een moeilijke knoop doorhakken. "We besloten samen - met heel veel verdriet - om in alle vriendschap uit elkaar te gaan. We bleven beste vrienden - over culturen, tijd en afstand heen - met veel wederzijds respect", aldus de cabaretière.

Toch wilde Els verschillende jaren later Adel om vergiffenis vragen. "Ik vond dat ik fouten had gemaakt. Ik wilde hem zeggen dat ik het anders had kunnen aanpakken", legt ze uit. Ze besloten om elkaar terug te zien in Dubai, maar net nadat ze de vliegtickets had geboekt, kreeg ze een verschrikkelijk telefoontje. "Ik werd opgebeld door een vrouwelijke collega-dokter uit Saoedi-Arabië. Adel was gestorven aan een hartaderbreuk, hij was 63", klinkt het. Een dag later werd hij al begraven. "Ik kon niet meer naar hem toe, terwijl ik hem nog zoveel wilde zeggen", vertelt ze.

Nieuwe liefde? 

Intussen heeft Els dit pijnlijke verlies kunnen verwerken, maar ze gaat nog steeds als single door het leven. Bovendien heeft ze daar ook vrede mee. "Ik probeer te kijken naar wat ik heb, niet naar wat ik niet heb", bedenkt ze zich. "Ik voel me meer dan ooit goed in mijn eentje. Misschien is dat het recept om een partner tegen te komen die ook zelfstandig in het leven staat", zegt ze. Toch heeft ze het gevoel dat mannen zich vaak geïntimideerd voelen door een sterke en bekende vrouw. "Maar dat is nergens voor nodig", lacht ze.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws