Na haar borstvergroting in Turkije: ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft groot liefdesnieuws Celebs
Celebs

Na haar borstvergroting in Turkije: ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft groot liefdesnieuws

Na haar borstvergroting in Turkije: ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft groot liefdesnieuws

Na haar horrorcrash in februari kwam het ook tot een breuk tussen Chayenne Van Aarle en haar vriend Nicolas Geniets. Gelukkig gaat het inmiddels al beter met de voormalige Miss België. Zo liet ze onlangs nog een borstvergroting uitvoeren in Turkije. En ook over haar liefdesleven heeft Chayenne fijn nieuws te melden.

Kort na haar zware autocrash zette Chayenne Van Aarle een punt achter haar relatie met de 20 jaar oudere Nicolas Geniets, een muziek- en tv-producer. De twee vormden enkele maanden een koppel. Maar nu heeft de ex-Miss België veel leuker nieuws te melden over haar liefdesleven.

"Ik was mezelf een tijdje kwijt, maar mijn geloof in het leven én de liefde is terug. Het is nog pril, dus wil ik er nog niet te veel over kwijt, maar ik ben aan het daten met iemand die ik al lange tijd ken", onthult ze deze week in Dag Allemaal. Onlangs liet ze in Turkije ook haar borsten vergroten, maar die operatie heeft niets te maken met haar nieuwe vriend.

Louter voor mezelf

"Ik heb geen grote implantaten gekozen, ik hoef geen boezem om mee te pronken", zegt Chayenne. "Ik was niet onzeker, maar ik wilde gewoon een maatje meer", legt ze uit. "Na mijn auto-­ongeval in februari heb ik beseft dat ik met mezelf opsta en ga slapen en alleen zal sterven. Ik doe dit echt niet voor ’n man, louter voor mezelf", aldus de ex-Miss België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws