Na geruchten over een verzoening met Marco Borsato: "Leontine Ruiters weer officieel aan het daten" Celebs
Celebs

Na geruchten over een verzoening met Marco Borsato: "Leontine Ruiters weer officieel aan het daten"

Na geruchten over een verzoening met Marco Borsato: "Leontine Ruiters weer officieel aan het daten"

Vorige week deden er nog geruchten de ronde dat Leontine Ruiters en Marco Borsato zich verzoend zouden hebben. Zo werd de zanger bij het huis van zijn ex-vrouw gespot. Maar volgens de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is Leontine met iemand anders aan het daten op dit moment.

Volgens de Nederlandse Story zien Marco Borsato en Leontine Ruiters elkaar weer regelmatig. Zo spotte een fotograaf van Story Marco Borsato zopas bij het huis van Leontine. De zanger kwam samen met hun dochter Jade aangereden in zijn elektrische Porsche Taycan. De twee zouden zich snel naar binnen gehaast hebben, waarna ook zoon Senna het gezelschap vervoegde.

Maar Yvonne Coldeweijer heeft die roddels nooit geloofd. Zij denkt immers al een tijdje dat Leontine opnieuw afspreekt met haar ex, John Huiberts. Nu heeft ze ook groot nieuws te melden over Leontine en haar ex.

Weer aan het daten

"Leontine en John Huiberts zijn officieel weer aan het daten!", schrijft Yvonne op haar Instagramverhaal. "Naast hun vakantie naar Ibiza twee weken geleden, is het stel gisteren in Den Bosch gespot. Ze liepen nogal gehaast voorbij het terras van een restaurant, dus de spion kon helaas geen foto maken. Maar meerder spionnen hebben ze dit weekend weer samen gespot in Den Bosch dus het ziet ernaar uit dat de liefde opnieuw is opgebloeid", aldus Yvonne.

Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne
Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws