Na felle kritiek op haar 'onherkenbare' verschijning: Karen Damen zegt waar het op staat Celebs
Celebs

Na felle kritiek op haar 'onherkenbare' verschijning: Karen Damen zegt waar het op staat

Na felle kritiek op haar 'onherkenbare' verschijning: Karen Damen zegt waar het op staat

Karen Damen veroorzaakte onlangs heel wat commotie toen ze te gast was in het praatprogramma ‘De Tafel van Vier’. Heel wat kijkers vonden namelijk dat ze er onherkenbaar uitzag. Nu reageert ze voor het eerst op die commentaar in een nieuw interview.

Karen Damen zal volgend jaar vijftig kaarsjes mogen uitblazen en dat vind ze zelf heel zot. Zo vond ze vroeger iemand van vijftig oud. “Eigenlijk vind ik het spijtig dat mijn leven al zo ver gevorderd is, want ik leef graag en ik heb nog zoveel plannen”, vertelt ze in Story. Bovendien voelt ze zich ook nog geen vijftig. “Eerder dertig, al heb ik wel wat fysieke ongemakken en rimpels”, zegt ze.

Vervolgens gaat het over middeltjes om die rimpels tegen te gaan. “Als je je daardoor beter voelt, heb ik daar geen enkel probleem mee”, klinkt het. Toch kan dat volgens haar wel reacties uitlokken. “Als je botox spuit en de mensen zien het, dan zeggen ze: ‘Amai, daar is serieus aan gewerkt.’ Doe je het niet, dan zeggen ze: ‘Amai, die is oud geworden’”, legt Karen uit. “Het is nooit goed, maar ik trek me geen hol meer aan van wat mensen vinden”, onderstreept ze.

Onherkenbaar

Ook de commentaar op haar verschijning in ‘De Tafel van Vier’ doet haar weinig. “Dat vond ik erover”, klinkt het kort en bondig. Karen moet wel toegeven dat ook haar mama haar onherkenbaar vond. “Maar alleen omdat mijn haar zo plat lag”, legt ze uit. “Ach, zolang ik er niet uitzie als Catwoman en mijn vrienden niet zeggen dat het lelijk wordt, vind ik het allemaal goed”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws