Na een zware en eenzame periode: Jacky Lafon deelt opvallend nieuws over haar liefdesleven Celebs
Celebs

Na een zware en eenzame periode: Jacky Lafon deelt opvallend nieuws over haar liefdesleven

Na een zware en eenzame periode: Jacky Lafon deelt opvallend nieuws over haar liefdesleven

Jacky Lafon geeft in een nieuw interview toe dat ze het tijdens de coronaperiode mentaal erg moeilijk heeft gehad. Zo voelde ze zich onder andere eenzaam en verlangde ze naar een soulmate. Heeft ze de ware intussen gevonden? Dat verklapt de actrice nu zelf.

De coronaperiode was voor velen een zware periode, ook voor Jacky Lafon. Zo voelde ze zich gedurende de lockdowns heel ongelukkig en kampte ze zelfs met angstaanvallen. Daarvoor heeft ze gelukkig hulp gezocht. "Ik had tot voor kort een goede therapeut en ik heb ook wel eens naar Tele-Onthaal gebeld", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. Wat ze toen vaak dacht, was: 'Waarom zou ik nog alleen blijven?'

"Ik verlangde hard naar een goede soulmate, een partner", geeft ze toe. "Want het helpt om een beetje te zagen tegen elkaar", legt ze uit. Toch is het niet eenvoudig om de ware tegen het lijf te lopen. "Ik zit niet op Facebook of Tinder, en ik doe ook geen blind dates. Als het komt, komt het. Komt het niet, dan is het ook maar zo", klinkt het. Toch hebben kennissen wel eens een afspraakje voor haar geregeld. "Dat begon als een sprookje, maar één zonder happy end", lacht Jacky.

Gelukkig

Ook na corona heeft ze de liefde van haar leven nog niet gevonden. "Maar nu de wereld weer draait, ben ik gelukkig", zegt de actrice. Daarnaast onderstreept Jacky ook dat ze eigenlijk best wel graag alleen is. "Want ik hou ervan mijn goesting te doen", verduidelijkt ze. "Een relatie is bovendien niet vanzelfsprekend: ik sta 's ochtends op en ik ben weg", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws