Na dringende operatie in het ziekenhuis: Hugo Sigal geeft update over zijn gezondheid Celebs
Celebs

Na dringende operatie in het ziekenhuis: Hugo Sigal geeft update over zijn gezondheid

Na dringende operatie in het ziekenhuis: Hugo Sigal geeft update over zijn gezondheid

Hugo Sigal moest gisteren opgenomen worden in het ziekenhuis. De 75-jarige werd geopereerd aan zijn prostaat. In Het Nieuwsblad heeft hij nu een update gegeven over hoe het met hem gaat.

Gisteren liet Hugo Sigal weten dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis voor een geplande operatie. "Ik heb al een hele tijd last van een vergrote prostaat", legde hij uit in Het Nieuwsblad. "Die drukt op ‘mijn waterleiding’, zoals ik dat noem. Hierdoor ledigt mijn blaas niet meer volledig. Ik moet heel vaak plassen en er is gevaar voor ontstekingen. Daarom ga ik vandaag onder het mes", vervolgde hij.

Inmiddels is zijn operatie achter de rug. "Alles is probleemloos verlopen en ik voel me goed", vertelt de zanger vanuit het ziekenhuis aan Het Nieuwsblad. Normaal gezien mag hij het ziekenhuis ook al binnen enkele dagen verlaten.

Opgelucht

"Ik blijf nu nog enkele dagen in het ziekenhuis om te herstellen en dan mag ik naar huis", aldus de zanger. Hugo is dan ook erg opgelucht. "Want de ingreep is achter de rug en alle hinder moet verdwenen zijn", zegt de zanger.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws