Na breuk met Koen Wauters: Zita Wauters openhartig over het liefdesleven van mama Valerie De Booser Celebs
Celebs

Na breuk met Koen Wauters: Zita Wauters openhartig over het liefdesleven van mama Valerie De Booser

Na breuk met Koen Wauters: Zita Wauters openhartig over het liefdesleven van mama Valerie De Booser

In 2020 maakten Koen Wauters en Valerie De Booser bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Intussen zijn we zo'n drie jaar verder, maar is er al een nieuwe man in het leven van Valerie? Dochter Zita verklapt daar zelf meer over.

Koen Wauters en Valerie De Booser waren meer dan zestien jaar getrouwd toen ze besloten om uit elkaar te gaan. Samen kregen zij ook twee kinderen: Zita en Nono. In Nina vertellen de moeder en dochter meer over de goede band die ze hebben. Zo geven ze toe dat ze over alles kunnen praten met elkaar, ook hun liefdeslevens. "Absoluut. We geven elkaar love advice", onderstreept Zita.

Valerie verduidelijkt echter meteen dat ze nog geen nieuwe partner heeft. Maar als een man een move maakt, zegt ze dat wel eens tegen haar dochter. "Ik ben al een hele tijd single nu. Maar als er eens een man iets stuurt of zo, en Zita is toevallig in mijn buurt, dan durf ik dat soms aan haar te vertellen", geeft ze toe. "Wederom zoals vriendinnetjes dat doen", aldus de mama.

Geluk voorop

Zita wenst haar mama natuurlijk een knappe man toe, maar volgens haar is dat geen noodzaak. "Dat mag altijd. Maar eerlijk? Mama is op haar eigen ook zó goed", verduidelijkt ze. "Ze is sterker dan ooit. Als ze gelukkig is met iemand, des te beter. Ik zou dat nooit willen tegenhouden", gaat ze verder. Zita wil eigenlijk vooral dat Valerie gelukkig is en dat ze kan doen wat ze graag doet. "Ik gun het haar allemaal", zegt ze. "Maar o wee degene die haar ooit kwetst: die krijgt met mij te maken", lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws