Montana Meiland komt plots met verrassend nieuws over kinderwens na relatiebreuk met Dirk Celebs
Celebs

Montana Meiland komt plots met verrassend nieuws over kinderwens na relatiebreuk met Dirk

Montana Meiland komt plots met verrassend nieuws over kinderwens na relatiebreuk met Dirk

Eind vorig jaar maakte Montana Meiland nog droevig nieuws bekend. Zo bevestigde ze dat ze niet langer samen is met Dirk Hoogstraten. Nu, enkele maanden na die split, laat ze zich plots uit over gezinsuitbreiding.

"We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten", schreef Montana Meiland afgelopen december plots op haar Instagrampagina. Zo liet ze aan al haar fans weten dat ze opnieuw als single door het leven gaat. "We hebben elkaar lief maar gaan ieder onze eigen weg", voegde het 'Chateau Meiland'-gezicht er toen nog aan toe.

Net na de breuk kocht Montana een eigen huis in het Nederlandse Noordwijk. Dat is ze nu zelf aan het renoveren, waardoor ze voorlopig nog niet veel tijd heeft voor een nieuwe vriend. In het Nederlandse blad Story verklapte ze ook dat ze ervan geniet om alleen te zijn. "Ik krijg weleens rare berichten op Instagram. Maar ik reageer nergens op", zei ze toen al. "Dan denk ik: daar heb je er weer een. Nee, joh. Ik zit daar niet op te wachten", aldus de realityster.

De klok tikt

Voorlopig geniet ze dus nog van het leven als single, maar zou ze graag mama worden in de toekomst? Op die vraag geeft ze nu zelf een antwoord in een gesprek met Weekend. "Eerst dacht ik dat ik geen kinderen wilde, maar uiteindelijk wil ik het misschien toch wel", biecht ze op. "Ik ga niet ontkennen dat ik wel eens de gedachte heb dat de tijd tikt. Aan de andere kent, ik ben nog geen dertig", bedenkt Montana zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws