Moet Laura uit 'Blind Getrouwd' haar tweede huwelijk uitstellen?: "Enkel in België kan dit!" Celebs
Celebs

Moet Laura uit 'Blind Getrouwd' haar tweede huwelijk uitstellen?: "Enkel in België kan dit!"

Moet Laura uit 'Blind Getrouwd' haar tweede huwelijk uitstellen?: "Enkel in België kan dit!"

Laura Lieckens maakte onlangs bekend dat ze binnenkort gaat trouwen met Yorben, maar het ‘Blind Getrouwd’-gezicht heeft nu een onaangename ontdekking gedaan over haar echtscheiding met Sonny. Op haar Instagramverhaal legt ze uit wat er juist aan de hand is.

Laura Lieckens is bekend geworden door 'Blind Getrouwd'. In dat VTM-programma stapte ze toen in het huwelijksbootje met Sonny, maar dat experiment was duidelijk geen succes. Niet veel later vond Laura gelukkig wél de liefde. Intussen is ze al een tijdje samen met Yorben en de twee kregen vorig jaar zelfs al een kindje samen. Onlangs verklapte ze nog dat Yorben haar ten huwelijk heeft gevraagd.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Het koppel is volop bezig met de voorbereidingen, maar Laura heeft nu minder leuk nieuws vernomen. "OMG, wanneer je bij het gemeentehuis je trouw wil vastleggen en je te horen krijgt dat dit nog niet gaat omdat de akte van mijn scheiding nog steeds niet in orde is", schrijft ze. Opvallend, want de echtscheiding van Laura en Sonny dateert al van oktober 2020. Toch zou volgens haar die scheiding wel al officieel zijn.

Invloed op trouwplannen?

"Blijkbaar werken sommige mensen/instanties niet met deadlines. Enkel in België kan zoiets drie jaar duren", zegt ze al lachend. Gelukkig zal de trouw met Yorben wel kunnen doorgaan zoals gepland. "Nee, ik moet mijn trouw niet uitstellen", onderstreept ze. "De gemeente en/of notaris of wie dan ook moet dit in orde brengen. En dat zou een formaliteit zijn", aldus Laura.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws