Miguel Wiels onthult na 'The Masked Singer' bijzonder droevig nieuws: "Valt me heel zwaar" Celebs
Celebs

Miguel Wiels onthult na 'The Masked Singer' bijzonder droevig nieuws: "Valt me heel zwaar"

Miguel Wiels onthult na 'The Masked Singer' bijzonder droevig nieuws: "Valt me heel zwaar"

Miguel Wiels eindigde op een erg knappe tweede plaats als Champignon in 'The Masked Singer'. Nochtans waren de opnames niet evident voor hem.

In december vonden de eerste opnames van 'The Masked Singer' plaats, maar toen overleed zijn vader. "In de week dat je vader begraven wordt, vrolijk op een podium staan huppelen in dat Champignonpak, dat viel me zwaar", geeft Miguel aan in Dag Allemaal.

"Ik had net een begrafenis geregeld en moest naar de opnamen vertrekken, en ik kon daar niks over zeggen aan mijn dichte familie, zelfs niet aan mijn moeder… Dat was moeilijk", zucht Miguel.

Wrang gevoel

De twijfel over zijn deelname sloeg dan ook toe. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik een moment heb gehad dat ik als Champignon klaarstond om te zingen, maar dacht: man, mijn papa is net dood, wat sta ik hier eigenlijk in godsnaam in dit onnozele pak te doen? Ik voelde duidelijk: dit is mijn vak niet. Ik ben pianist, ik doe hier enkel aan mee voor de fun. Maar als je in rouw bent, voelt dat wrang aan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws