Miguel Wiels doet straffe onthulling over Aaron Blommaert in 'The Masked Singer': "Ongelooflijk" Celebs
Celebs

Miguel Wiels doet straffe onthulling over Aaron Blommaert in 'The Masked Singer': "Ongelooflijk"

Miguel Wiels doet straffe onthulling over Aaron Blommaert in 'The Masked Singer': "Ongelooflijk"

Miguel Wiels was de geliefde 'Champignon' in 'The Masked Singer'. Hij eindigde op een erg knappe tweede plaats. Enkel Aaron Blommaert moest hij nog voor zich dulden.

Aaron was 'Tovenaar' en slaagde erin om 'The Masked Singer' te winnen. Miguel kende Aaron al, maar hun band is nu veel hechter geworden. "Aaron zat in boyband BOBBY, die waren altijd met vijf samen, dus dan ga je minder één op één met elkaar om", legt Miguel uit in Het Laatste Nieuws.

"Nog voor ‘The Masked Singer’ waren we eigenlijk al vaker bij elkaar om samen liedjes te schrijven en aan zijn solocarrière te werken, maar door ook samen dat programma te doen, is onze vriendschap zeker nog sneller opengebloeid", legt Miguel uit. "Je smeedt ook een band doordat je een geheim deelt."

Anekdote

"Ik heb nog een hele grappige anekdote: toen Aaron ging testen voor ‘The Masked Singer’ was ik als begeleider vanuit zijn managementteam mee, zonder dat hij wist dat ik drie dagen ervoor zelf ook al was gaan testen als mogelijke kandidaat. Ik moest dus ongelooflijk acteren dat ik al die mensen van de productie niet kende", lacht Miguel.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws