Metejoor reageert voor het eerst op roddels die over hem de ronde doen: "Dat gerucht klopt" Celebs
Celebs

Metejoor reageert voor het eerst op roddels die over hem de ronde doen: "Dat gerucht klopt"

Metejoor reageert voor het eerst op roddels die over hem de ronde doen: "Dat gerucht klopt"

In een filmpje dat gemaakt werd ter promotie van 'Tien Om Te Zien' reageert Metejoor op tal van geruchten die over hem de ronde doen. En daarbij deed hij ook een bijzondere onthulling.

Metejoor kwam vorig zomer nog in een grote mediastorm terecht. Volgens de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zou de zanger ten tijde van 'The Voice Kids' namelijk vreemdgegaan zijn met Julia Boschman van K3. Dat koste hem uiteindelijk ook zijn relatie met zijn vriendin Britt.

Op Instagram heeft VTM nu een filmpje gedeeld waarin Metejoor reageert op verschillende geruchten die over hem de ronde doen. "Ik heb vernomen dat jullie van alles over mij hebben horen waaien. We gaan eens kijken of dat allemaal klopt", vertelt de zanger. En daar zat ook een gerucht tussen over zijn liefdesleven.

Verliefd op zijn juf

"Ik heb horen waaien dat Metejoor vroeger verliefd was op zijn juf", klinkt het. "Ja, dat klopt. Ik ben ooit verliefd geweest op een juf. Dat is waar", bekent de zanger. "Echt waar", gaat hij verder. "In het derde kleuterklasje. Dan ben ik ooit thuisgekomen en dan heb ik gezegd tegen mijn ouders dat ik verliefd was op juf Sofie", aldus Metejoor. De geruchten over hem en Julia kwamen daarentegen niet aan bod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws