Metejoor is verwijten als 'klootzak' kotsbeu en reageert voor het eerst: "Dat zou ik nooit doen!" Celebs
Celebs

Metejoor is verwijten als 'klootzak' kotsbeu en reageert voor het eerst: "Dat zou ik nooit doen!"

Metejoor is verwijten als 'klootzak' kotsbeu en reageert voor het eerst: "Dat zou ik nooit doen!"

Metejoor heeft zopas een opvallende video op zijn sociale media gedeeld. Daarin reageert hij op de vele nepaccounts die momenteel circuleren van hem waarbij hij zogezegd geld aftroggelt van zijn fans.

Fake accounts op Instagram en Facebook zijn tegenwoordig schering en inslag. Karen Damen riep onlangs nog op om daar niet op te reageren en nu heeft ook Metejoor een filmpje gedeeld waarin hij waarschuwt voor de nepaccounts. "Lieve vrienden, ik word soms 'klootzak' genoemd, ik word soms 'rotzak' genoemd. Dat ben ik niet, dat zijn nepaccounts", steekt Metejoor van wal in een video op zijn Instagram Stories.

"Joris (de echte naam van de zanger, red.) zet mensen in het zak. Hij is een afripper en een geldwolf." Die verwijten krijgt Meteoor de laatste tijd vaak te horen van fans die zich bedrogen voelen door de zanger. En dat is Metejoor kotsbeu. Zo waarschuwt hij zijn fans voor de fake accounts. "Dat zijn nepaccounts. Fake accounts op Instagram en Facebook die zich voordoen als mezelf. Heel serieus: ik zou zelf nooit geld vragen", aldus Metejoor.

Geld storten op rekening

"En ik zal je ook nooit een berichtje sturen met 'Ik hou van jou' of 'Ik vind u zo mooi en ik wil u zo hard bedanken omdat jij mijn grootste fan bent, met gratis tickets hiervoor of een geldbonus hier. Maar eerst moet jij dan geld storten op mijn rekening. Dat zou ik nooit doen", benadrukt de zanger. "Er zijn heel veel mensen die zich voordoen als Metejoor. Helaas zijn er heel wat mensen die daar wel intrappen. Soms zijn die accounts ook heel geloofwaardig, maar het enige echte is het deze", besluit de zanger.

Metejoor is verwijten als 'klootzak' kotsbeu en reageert voor het eerst: "Dat zou ik nooit doen!"
Bron: Instagram Stories @metejoor
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws