Merkwaardig: Gustaph onthult eindelijk de échte reden waarom hij altijd een hoed draagt Celebs
Celebs

Merkwaardig: Gustaph onthult eindelijk de échte reden waarom hij altijd een hoed draagt

Merkwaardig: Gustaph onthult eindelijk de échte reden waarom hij altijd een hoed draagt

Volgende week is het eindelijk zover. Aanstaande donderdag zal Gustaph ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Wat natuurlijk niet zal ontbreken tijdens zijn performance is zijn hoed. In een nieuw interview vertelt de zanger daar meer over.

Wie aan Gustaph denkt, denkt al snel aan een hoed. De zanger draagt er namelijk altijd eentje, maar waarom doet hij dat juist? "Dat is eigenlijk een overblijfsel van bij het toeren met Hercules & Love Affaire", verklapt hij in een gesprek met Billie. Toen moest hij heel vaak van het vliegtuig naar een optreden hollen. "Als je dan net acht uur op een vliegtuig hebt geslapen met je hoofd tegen het raampje, heb je sowieso een bad hair day", lacht hij.

"Wanneer je geen tijd hebt om je look nog even in orde te maken, is een hoed eigenlijk dé oplossing", gaat Gustaph verder. "Daaruit is mijn hoedenlook ontstaan: als een soort van redmiddel", verklapt hij. Hoewel hij ook gewoon heel graag hoeden draagt, heeft de zanger nóg een goede reden om hoeden te dragen. Zo is het heel herkenbaar.

Strategie

Dat is volgens de zanger een belangrijk punt. "Het is inderdaad een strategische zet richting Eurovision", vertelt hij. Tijdens de nationale selectie begon hij plots te beseffen dat hij mogelijk naar Liverpool zou gaan en daarom wilde hij iets herkenbaars. "Een soort handelsmerk", verduidelijkt Gustaph. "En ik merk wel dat dat een dingetje aan het worden is, wat heel fijn is", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws