Maxime Meiland doet erg pijnlijke onthulling over vader Martien: "Verslaafd" Celebs
Celebs

Maxime Meiland doet erg pijnlijke onthulling over vader Martien: "Verslaafd"

Maxime Meiland doet erg pijnlijke onthulling over vader Martien: "Verslaafd"

De Meilandjes staan bekend om hun leuze 'Wijnen, wijnen, wijnen'. Dat heeft echter een negatieve bijklank gekregen, zo vertelt Maxime Meiland eerlijk in Dag Allemaal.

"Laatst kreeg ik de vraag: waarom is het nooit in de serie gekomen dat Martien zoveel dronk, terwijl jullie lieten uitschijnen dat het gezellig wijnen was? Tja, dat het stilaan problematisch werd, ga je niet op tv zeggen", zegt Maxime. "Bij ons thuis was het eigenlijk onbespreekbaar. Vader wou het daar nooit over hebben omdat het voor hem een gevoelig onderwerp is, vooral omdat het bij hem in de genen zit. Zijn vader was verslaafd aan sterkedrank."

"Als hij ’s middags naar bed moest, dan wist je het wel", vervolgt Maxime. "Hij werd snel oud daardoor, zeg maar. Na onze smeekbede twee jaar geleden is hij geminderd, maar na een tijdje verwaterde dat en ging hij weer veel te veel aan de wijn."

Niks meer

Gelukkig voor Martien en de familie is er nu toch een definitieve ommekeer gekomen. "Na kerst en nieuw was hij er ineens zelf klaar mee. Hij heeft het licht gezien! Ongelooflijk, maar sindsdien drinkt hij nul punt nul wijn meer", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws