Martine Jonckheere, die strijdt tegen borstkanker, heeft zeer slecht nieuws: “Opnieuw naar af” Celebs
Celebs

Martine Jonckheere, die strijdt tegen borstkanker, heeft zeer slecht nieuws: “Opnieuw naar af”

Martine Jonckheere, die strijdt tegen borstkanker, heeft zeer slecht nieuws: “Opnieuw naar af”

Martine Jonckheere maakte een halfjaar geleden het droevige nieuws bekend dat ze opnieuw getroffen is door borstkanker, waar ze momenteel nog herstellende van is. Helaas heeft de 66-jarige actrice nu opnieuw zeer slecht nieuws te melden op haar Instagrampagina.

Zo is de voormalige 'Familie'-actrice zwaar ten val gekomen bij haar thuis. "Net als je beslist een nieuwe start te nemen om met een hogedrukreiniger de sporen van een moeilijke periode uit te wissen, net als je denkt dat je opnieuw de hele wereld aankan waardoor je overmoedig wordt, net dan word je terug gefloten!", laat Martine weten via Instagram.

"Je glijdt uit, met als gevolg een dubbele polsbreuk", schrijft ze bij een foto waarop te zien is dat haar pols in het gips ligt. "Opnieuw naar af, en aanvaarden dat zulke dingen nu eenmaal gebeuren. Geduld oefenen om te herstellen en er dan weer in te vliegen!", sluit ze haar bericht af.

Veel steunbetuigingen

Meteen werd de actrice overstelpt met steunbetuigingen van haar volgers. "Oh Martine toch! Een spoedig herstel voor die vervelende breuk gewenst!", "Oh nee. Heel veel beterschap!", "Je bent een heel sterke vrouw Martine, het komt goed!" en "Veel sterkte!", klinkt het onder meer in de reacties onder haar Instagrambericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws