Marthe De Pillecyn van K3 verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Wauw, staat je prachtig!" Celebs
Celebs

Marthe De Pillecyn van K3 verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Wauw, staat je prachtig!"

Marthe De Pillecyn van K3 verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Wauw, staat je prachtig!"

Marthe De Pillecyn heeft zopas enkele opvallende beelden gedeeld op haar Instagrampagina. Zo poseert het K3'tje met een compleet nieuw kapsel.

Marthe De Pillecyn is al enkele maanden op de sukkel met haar gezondheid. Zo kampt het K3'tje met een aanslepende knieblessure. Daardoor moet Marthe de K3-shows ook al een tijdje al zittend doorbrengen.

Maar vorig weekend had het K3'tje goed nieuws te melden over haar blessure. Zo vroeg een fan tijdens de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne hoe het momenteel gaat het haar knie. "Veel beter al, nog even", klonk het. Nu heeft Marthe iets heel anders te melden op Instagram.

Knapperd

Zo deelde het K3'tje een foto waarop ze poseert met een nieuw kapsel. Marthe liet haar lokken namelijk in de watten leggen door haar K3-collega Julia Boschman. "Swipe om te zien wie mijn krulletjes heeft verzorgd vandaag", staat er bij de kiekjes te lezen. Haar fans zijn alvast erg fan van het resultaat. "Zo zo zo mooi! Zo fan van", reageert Hanne Verbruggen. "Wauw, het staat je prachtig!", "Staat je echt ongelooflijk goed!", "Zo leuk!", "Heel mooi!" en "Knapperd!", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws