Margriet Hermans compleet in shock door wat ze te horen krijgt: "Waar gaat dit naartoe?" Celebs
Celebs

Margriet Hermans compleet in shock door wat ze te horen krijgt: "Waar gaat dit naartoe?"

Margriet Hermans compleet in shock door wat ze te horen krijgt: "Waar gaat dit naartoe?"

Een aantal weken geleden maakte Het Laatste Nieuws bekend hoeveel de nieuwe lichting Vlaamse artiesten vragen voor een optreden deze zomer. Zo betaal je 30.000 euro als je Camille Dhont wil boeken voor een evenement. Voor Metejoor moet je rekenen op 25.000 euro en voor Pommelien Thijs op 12.500 euro. In Dag Allemaal reageert Margriet Hermans (69) nu op die torenhoge bedragen.

Zo is Margriet Hermans erg geschrokken door de hoge bedragen die de jonge artiesten momenteel vragen. Ze vraagt zich zelfs af of die prijzen wel juist zijn. "Die prijzen die de jonge artiesten vragen, klopt dat allemaal wel?", zegt Margriet in Dag Allemaal.

"Ik zie daar bedragen tussen staan waarvan ik denk: 'Waar gaat dit naartoe?'", aldus de zangeres. Al denkt ze ook dat die hoge prijzen een gevolg zijn van de coronacrisis. "Je mag natuurlijk ook niet vergeten dat de prijzen enkele jaren bevroren zijn geweest, door de pandemie. Daar is nu duidelijk een inhaalbeweging bezig vanuit de boekingskantoren. De organisatoren die dat betalen, zullen wel weten wat ze doen, zeker? Als ze er dit jaar hun broek aan scheuren, zullen ze de volgende keer allicht twee keer nadenken", zegt Margriet.

Geen klagen

"Ik blijf alleszins betaalbaar", gaat ze verder. Zo vraagt Margriet Hermans 3.150 euro om 1 uur live te spelen. "En ik heb ook de indruk dat de markt breed en ruim genoeg is om naast de dure kleppers ook andere artiesten aan bod te laten komen", aldus Margriet. "Zeker met m'n recente revival heb ik allerminst reden om te klagen", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws